Allround Haarwerken levert puur handwerk op maat

Allround Haarwerken levert puur handwerk op maat

Diensten

Advies

Met bijna 30 jaar ervaring en duizenden tevreden klanten beschikken de specialisten van Allround Haarwerken over een ongelofelijke know how en expertise. Kennis en ervaring waarvan u gebruik kan maken als u vragen heeft over de juiste oplossing voor uw haarproblemen. Als u meer informatie wilt of specifieke vragen heeft, maak dan een vrijblijvende afspraak. Indien gewenst komt een adviseur van Allround Haarwerken discreet bij u thuis langs.

 

Reparatie

De vakmensen van Allround Haarwerken voeren in het eigen atelier alle voorkomende reparaties uit aan uw haarwerk. Ook als dit haarwerk niet van Allround Haarwerken afkomstig is. In de meeste gevallen kunt u op de reparatie wachten of is deze binnen enkele uren uitgevoerd. Ingrijpende reparaties duren tot enkele weken.

 

Onderhoud

Ook het periodiek onderhoud van uw haarwerken is bij Allround in goede handen. Onder onderhoud valt knippen, wassen, föhnen ( ook van u ‘eigen’ haar) en het bijknopen/toevoegen van haren.

 

Garantie

De op maat vervaardigde haarproducten  van Allround Haarwerken zijn van de allerbeste kwaliteit en worden handmatig door vakmensen gemaakt. Hierdoor heeft u 1 jaar garantie op alle producten.

 

Contactgegevens

Allround Haarwerken
Michelangelostraat 101
3066 NL Rotterdam
T. 010 412 39 39

W. www.allroundhaarwerken.nl
E.  info@allroundhaarwerken.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.30 tot 14.00 uur

logo

Share This