Vakmanschap, maatwerk persoonlijk aandacht en discretie

Vakmanschap, maatwerk persoonlijk aandacht en discretie

Over ons

 Allround Haarwerken beschikt over een team van ervaren en gemotiveerde specialisten die altijd op zoek zijn naar de beste oplossing voor het haarprobleem van de klant. Naar aanleiding van een persoonlijk en vrijblijvend  intake gesprek waarbij de klant zijn/haar wensen kenbaar maakt, wordt voor de juiste oplossing op maat gekozen.

Deze oplossing is volledig afgestemd op de klant, waarbij rekening wordt gehouden met de persoonlijke omstandigheden en levenswijze.De klant kan hierbij rekening op de discretie en het vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid van elk lid van het team van Allround Haarwerken.

 

Maatwerk

Omdat het team van Allround Haarwerken alle aspecten in de productie van het haarstuk in eigen atelier uitvoert, is de kwaliteit verzekerd. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt en het resultaat is een haarstuk dat past bij de klant wat betreft stijl en kleur en dat niet van echt is te onderscheiden.

Eerlijk advies, vakmanschap, optimale service en persoonlijk contact zorgen al 30 jaar dat het team van Allround zich mag rekenen tot de top in Nederland als het gaat om haarwerken. Of het nu gaat om een volledig haarwerk of een haaraanvulling: het uiteindelijke resultaat is natuurecht en niemand zal merken dat u een haarwerk draagt.

Contactgegevens

Allround Haarwerken
Michelangelostraat 101
3066 NL Rotterdam
T. 010 412 39 39

W. www.allroundhaarwerken.nl
E.  info@allroundhaarwerken.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.30 tot 14.00 uur

logo

Share This