Vakmanschap, maatwerk persoonlijk aandacht en discretie

Vakmanschap, maatwerk persoonlijk aandacht en discretie

Technieken

 

Oorzaken kaalheid en haaruitval

Kaalheid en haaruitval kunnen in sommige gevallen het zelfvertrouwen van zowel mannen als vrouwen ernstig aantasten. De oorzaak van kaalheid en haaruitval kan verschillend zijn.

Erfelijkheid, aanleg, ziekte, medicijngebruik of hormonale afwijkingen ( Alopecia Areata) kunnen kaalheid veroorzaken. Mensen die last hebben van kaalheid en haaruitval gaan soms gebukt onder gebrek aan zelfvertrouwen met alle vervelende sociale gevolgen van dien.

Gelukkig biedt Allround Haarwerken een passende oplossing voor mannen en vrouwen die last hebben van dun haar, haaruitval of kaalheid.

 

Oplossingen

Bij Allround Haarwerken werkt men uitsluitend met topkwaliteit Echt natuur haar zoals bv Europees, Braziliaans, Kroes en Aziatisch. Dit haar is beschikbaar in veel kleuren en hoeft daarom zelden of nooit gekleurd te worden. Hierdoor behoudt het de natuurlijke kleur en glans.

 

Permanente Haarbevestiging

Deze methode is bijzonder geschikt voor mannen. Het is een niet voelbare haarprothese die in zijn geheel op de hoofdhuid wordt vastgezet voor een periode van vier weken. Met de permanente bevestigingsmethode kunt u zonder problemen zwemmen en sporten. Ook kunt u u haar gewoon föhnen

 

Micro Fixed

U hebt met deze methode twee tot 3 maal zoveel haar en uw eigen haar groeit er gewoon doorheen.

De uitstraling is die van een gezonde, jonge haardos zonder rand of aanzet. Bovendien is het mogelijk het in alle richtingen te kammen en kan het niet worden verwijderd. Met deze methode kunt u ook kort haal langer maken.

Met bijvoorbeeld gel kunt u zelf de meest moderne kapsels creëren. Vanzelfsprekend wordt ook bij deze techniek alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit Europees haar.

Verankering

Deze methode is geschikt voor mannen en vrouwen met dun en zeer dun haar. Het is een gedeeltelijke haarprothese die natuurlijk op maat wordt gemaakt van de beste kwaliteit Europees haar. Omdat het vast zit aan uw bestaande haar, kunt u heerlijk u zelf zijn en kunt u zonder problemen zwemmen en sporten en deelnemen aan alle vormen van activiteiten.

 

Haarprotheses

De haarprothese wordt voor u op wordt geheel op maat gemaakt en haar voor haar in geknoopt.

Dit gebeurt op een uiterst dunne mono film of vormzijde en is bijzonder geschikt voor mensen met alopecia Areata. Ook bij deze methode geldt: puur maatwerk waardoor uw haarprothese niet is te onderscheiden van uw eigen haar.

 

Hairweaving

Dit is de manier om in één keer u haar langer en voller te maken. Deze methode kent veel voordelen omdat u lang met u haar kunt doen. Uw eigen haar slijt minder omdat het weavehair uw eigen haar beschermt. Uw eigen haar groeit dus gewoon door zonder te beschadigen. De weave wordt deskundig bevestigend zo dat het onzichtbaar is voor anderen.

 

Hairextensions

Haaropvulling door extensions is een natuurlijke – en duurzame methode om fijn en dun haar body en volume te geven: zowel voor mannen als vrouwen. Lengte en kleur kunnen aan uw individuele wensen worden aangepast. De natuur voorziet niet iedereen van voldoende haar of een Volumineuze kapsel. Hairextentions zijn de ideale oplossing om in één behandeling u  langer haar en/of meer volume te geven.

Bij de keuze van het juiste haarstuk gaan de specialis- ten van Allround Haarwerken uiterst zorgvuldig te werk.

Contactgegevens

Allround Haarwerken
Michelangelostraat 101
3066 NL Rotterdam
T. 010 412 39 39

W. www.allroundhaarwerken.nl
E.  info@allroundhaarwerken.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur
Zaterdag van 08.30 tot 14.00 uur

logo

Share This